REST-O-SNACK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 341 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rest-O-Snack. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 21:39 goed warm en toch snel... en was heerlijk.
18 jan 2023 om 21:59 Bedankt voor de goede service we hebben er lekker van gegeten en netjes optijd bezorgd
12 jan 2023 om 20:01 Super goed zoals altijd
6 jan 2023 om 20:15 Wat niet te eten bezorging was wel goed
29 dec 2022 om 20:06 16:38 het eten besteld en de bezorg tijd om 18:00 gezet. 18:15 werd het eten bezorgd. Als ik het om 08:15 had willen hebben dan had ik dat tijdstip wel gekozen. Erg weinig saus ook moet je daar extra voor betalen.
24 dec 2022 om 19:55 Slecht slecht . Verkeerde snack geleverd . Gebeld ja we hebben het druk kreeg ik te horen Verder de kip frikandel was slap en niet bruin gebakken. De bamihap leek ook slap en niet goed gebakken. Echt heel slecht . Nooit meer
16 dec 2022 om 22:21 Milkshake was half leeg. Gratis frites wordt zeer op prijs gesteld.
16 dec 2022 om 15:33 super mannen ga zo door. makkelijk besteld en op de aangeven tijd bezorgd.
1 dec 2022 om 1:09 Was lekker kip was wel te zout maar voor de rest prima in orde.
28 nov 2022 om 18:38 Erg slecht dit keer, eten koud, 45 min te laat. Milkshakes waren omgevallen. Telefonisch niet bereikbaar. Dit is dan ook de laatste keer.
28 nov 2022 om 9:35 Had besteld om 16:00 voor 18:15, kwam 30 minuten te laat en het was lauw aangekomen
25 nov 2022 om 20:44 Het eten was niet echt warm meer. De bezorging was ruim 45 minuten te later als de afgesproken tijd. Het was ons de eerste keer dat we het lieten bezorgen. Ik ben een beetje teleurgesteld. Ik probeer het een volgende keer nog eens.